Let op!

Deze informatie gaat over locatie AMC.
Moet u zijn op locatie VUmc? Ga naar: afdeling medische oncologie, locatie VUmc/de Boelelaan

Expertisecentrum GIOCA: donatiemogelijkheden

Informatie over het donatiemogelijkheden voor het expertisecentrum GIOCA.

Expertisecentrum GIOCA: Het AMC loopt voorop met wetenschappelijk onderzoek, zorg en onderwijs. We verbeteren onze zorg continu en initiëren regelmatig onderzoek naar nieuwe behandelmethoden. Daarbij leiden we studenten op tot topprofessionals die vakbekwaam zijn en zich kunnen verplaatsen in mensen met verschillende culturele achtergronden. Toewijding, initiatief, kennis en kunde, daar staat het AMC voor.

AMC Foundation

Via de AMC Foundation krijgen kansrijke projecten steun op het gebied van grensverleggend onderzoek, hoogstaand onderwijs en uitmuntende zorg. Deze projecten dragen bij aan het handhaven van AMC’s hoge zorgstandaarden en verdienen uw steun zonder meer.

GIOCA: oncologische sneldiagnostiek en topzorg

Een van deze kansrijke projecten is het Gastro-Intestinaal Oncologisch Centrum Amsterdam (GIOCA): sneldiagnostiek en topzorg voor mensen met een tumor in het spijsverteringskanaal.

Het GIOCA biedt in Nederland de meest specialistische topzorg aan mensen met gastro-intestinale kanker. Geen talloze bezoeken meer aan verschillende afdelingen van een ziekenhuis, maar sneldiagnostiek: alle onderzoeken op één dag en een behandeling binnen 3 weken. Deze specialistische oncologische topzorg willen we ook in de toekomst blijven garanderen. Uw steun is daarbij hard nodig.

Uw donatie

Dankzij uw donatie kunnen we succesvol blijven investeren in onderzoek en uitbreiding van expertisecentrum GIOCA. Steun expertisecentrum GIOCA en draag bij aan nog betere behandelingen voor nog meer patiënten met een tumor in het spijsverteringskanaal.

Persoonlijk gesprek

Graag lichten we het GIOCA en de verschillende mogelijkheden om een donatie te maken toe in een persoonlijk gesprek. Neem daarom voor meer informatie telefonisch of per e-mail.

Heeft u nog vragen?

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, dan kunt u die gerust stellen. U kunt contact met ons opnemen:

  • Via de e-mail: gioca@amc.nl
  • Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur op telefoonnummer 020-4441100 (kies optie ‘colorectale poli AMC’)
  • Ook heeft de GIOCA-verpleegkundige een telefonisch spreekuur op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur op telefoonnummer 020 – 566 3634.