Amsterdam UMC is een groot onderzoek gestart naar het coronavirus bij patiënten met auto-immuunziekten in samenwerking met reumabehandelcentrum Reade, LUMC, MUMC+, UMCG, Erasmus MC, onderzoeksinstituut Sanquin en het RIVM. Op deze website kunt u meer informatie vinden over dit onderzoek en kunt u zich aanmelden als u geïnteresseerd bent. Als u meedoet aan dit onderzoek kunt u doorgeven wanneer u gevaccineerd gaat worden en uw vaccinatiebewijs doorgeven.
phone
+31(0)6 8391 4669

Let op!

Alleen voor urgente zaken bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 11:00 uur.

Het is momenteel erg druk bij het onderzoek. Heeft u vragen? Check dan eerst onze veelgestelde vragen (FAQ) hieronder. Staat het antwoord hier niet tussen dan kunt u uw vraag aan ons mailen. We streven ernaar om uw vraag binnen 2 dagen te beantwoorden. Indien uw vraag spoed heeft dan kunt u ons op werkdagen tussen 9:00 en 11:00 bellen op 06-83914669 of uw telefoonnummer achterlaten met het "bel me terug"-formulier. Dank voor uw begrip en medewerking.

We zijn ook druk bezig met het bepalen van de antistoffen tegen het Coronavirus. We delen vanzelfsprekend de uitslagen met u zodra deze ons bekend zijn. U krijgt de uitslag via een SMS. Aangezien de antistoffen alleen nog gebruikt worden voor studiedoeleinden mailen we u ook een uitgebreide brief met uitleg.  

In het nieuws: