Uw onderzoek of behandeling in het CVV tijdens COVID-19

23-03-2022 overzicht huidige afspraken mbt fysieke afspraken in het CVV

  • Indien u of iemand in uw huishouden klachten heeft passend bij een COVID-19 infectie kunt u niet naar het ziekenhuis komen tot dat u getest bent en een negatieve test uitslag ontvangen heeft.
  • Indien u of uw partner/donor positief getest is voor COVID-19 (of een testuitslag is bij klachten niet op korte termijn bekend) moeten wij uw behandeling cancelen en wordt u opnieuw ingepland.
  • U dient minimaal 1,5 meter afstand te houden in alle openbare ruimtes in het ziekenhuis.
  • U moet een  mondmasker te dragen tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis indien er geen 1,5 meter afstand mogelijk is. De zorgverleners dragen een mondmasker indien er geen 1,5 meter afstand mogelijk is.

30-6-2021

Op dit moment hebben wij geen aanpassingen in onze geplande zorg. Mocht hier later toch een verandering in komen, dan zullen wij dit op onze website kenbaar maken en u persoonlijk benaderen als u in een behandeling zit. Wel is er sprake van een wachttijd voor gespreken of behandeling.

22-4-2021

Nieuw advies van de beroepsvereniging (NVOG): "Vaccinatie tegen COVID-19 rondom kinderwens, zwangerschap en kraambed". De werkgroep ziet geen bezwaar tegen vaccinatie van mannen of vrouwen in de preconceptionele periode bij een kinderwens of vruchtbaarheidsbehandeling. Bij vrouwen die ART ondergaan gaat de voorkeur uit naar een mRNA-vaccin (bv BioNTech,Pfizer of Moderna). Zie veelgestelde vragen.