Let op!

Deze informatie gaat over locatie AMC.
Moet u zijn op locatie VUmc? Ga naar: IVF-centrum, locatie VUmc/De Boelenlaan

(Her)nieuwde kinderwens

Heeft u een kinderwens waarbij u hulp nodig heeft om deze te realiseren? U kunt bij ons terecht voor onderzoek en advies tot en met de leeftijd van 42 jaar. Wij kunnen u in ons centrum bijna alle voortplantingstechnieken bieden. Wij informeren u graag over het maken van een eerste afspraak. Lees wat wij u van u nodig hebben. Hieronder een overzicht voor welke hulpvraag u bij ons terecht kunt. Staat uw hulpvraag er niet bij, neem gerust contact op. Houd rekening met wachttijd voor gesprekken en behandeling.

COVID-19 vaccinatie

Zie veelgestelde vragen. Het RIVM/NVOG advies is aan alle vrouwen en mannen (indien van toepassing) met kinderwens en zwangere vrouwen om – als zij hiervoor opgeroepen worden- zich te laten vaccineren. Het CVV adviseert tijdens uw behandeling het vaccin (mRNA vaccin: BioNtech, Pfizer of Moderna) te nemen, ook in de jonge zwangerschap. Mocht u na het lezen van alle landelijke informatie onder veelgestelde vragen niet kunnen beslissen, neem contact op met uw huisarts.

COVID-19 updates

Voor actuele maatregelen tijdens uw onderzoek of behandeling.

Verbouwing balie fertiliteitslaboratorium
Tussen 23 augustus en 9 oktober 2021 zal er een verbouwing plaatsvinden bij de balie van ons fertiliteitslaboratorium. Dit zal naast geluidsoverlast ook de aanwezigheid van bouwvakkers bij de balie opleveren. Dat kan vervelend zijn voor mannen die sperma moeten produceren voor onderzoek of behandeling. Wij adviseren, indien mogelijk, om sperma thuis te produceren in een potje dat kan worden opgehaald bij de balie van het CVV. Mocht er een bijzondere reden zijn om sperma in het AMC te produceren, kan dat nog steeds. Excuses voor het eventuele ongemak.

phone
020-5664287
Digitale fax 020-5669209

Ik heb een afspraak op: