Let op!

Deze informatie gaat over locatie AMC.
Moet u zijn op locatie VUmc? Ga naar: IVF-centrum, locatie VUmc/De Boelenlaan

Attentie

Update 13-07-2023

Het Centrum voor Voortplantingsgeneeskunde (CVV) is vanwege personele onderbezetting met ingang van januari 2023 gesloten voor nieuwe verwijzingen via de huisarts en beperk telefonisch bereikbaar. Patiënten die vóór of in december 2022 reeds verwezen zijn blijven op de lijst staan om te worden opgeroepen voor een eerste afspraak.

Verwijzingen door een medisch specialist zullen wel worden geaccepteerd indien verwezen via de verwijswebsite voor medisch specialisten.

Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00u tot 11.00u. Via de Amsterdam UMC app blijven wij dagelijks de hele dag bereikbaar.

We verwachten dat deze situatie tot 1 september 2023 zal duren en we zullen onze website maandelijks updaten. Voor nagenoeg alle zorg op het gebied van vruchtbaarheid kunt u verwezen worden naar ziekenhuizen in de regio. Zorg waarvoor u alleen bij het Centrum van Voortplantingsgeneeskunde terecht kunt blijft toegankelijk. Te weten:

1.       Kinderwens bij HIV of hepatitis
2.       Pre-implantatie Genetische Testen (PGT)
3.       Behandeling met reeds bij het CVV ingevroren eicellen, zaadcellen of embryo’s

Voor actuele wachttijden voor een eerste afspraak staan vermeld in dit overzicht. De wachttijd is afhankelijk van de reden voor verwijzing.

phone
020-5669111
Digitale fax 020-5669209

Ik heb een afspraak op: