Bent u in de afgelopen jaren in het ziekenhuis behandeld voor kanker? We weten dat mensen die dit meemaken moeite kunnen hebben met de gevolgen van deze ziekte. Vermoeidheid, somberheid en angst voor terugkeer van kanker zijn veelvoorkomende klachten bij patiënten met en na kanker. Misschien herkent u deze klachten wel bij uzelf.

Gelukkig is er iets te doen aan deze klachten. Er bestaan psychologische behandelingen die effectief zijn gebleken in het verminderen van vermoeidheid, somberheid en angst voor terugkeer van kanker. Helaas zien we ook dat deze behandelingen niet bij iedereen even goed werken. Wat bij de één goed helpt, kan namelijk bij de ander minder goed helpen. Er is dus ruimte voor verbetering.

In de MATCH-studie zoeken we uit hoe we vermoeidheid, somberheid en angst voor terugkeer van kanker nog beter kunnen behandelen. Wij onderzoeken dit bij mensen die de behandeling voor kanker hebben afgerond.

Heeft u interesse in deelname aan de MATCH-Studie? Kijk dan bij "Informatie voor Deelnemers".

De MATCH-studie: Een onderzoek naar hoe we vermoeidheid, somberheid en/of angst voor terugkeer van kanker nog beter kunnen behandelen

Contactformulier
Aanmeldformulier

phone
+31(0)20 577 63 622