Follow Me polikliniek Aangeboren Aandoeningen

De Follow Me Poli is een multidisciplinaire nazorgpolikliniek. Op deze polikliniek komen kinderen die door de kinderchirurg zijn geopereerd aan een aangeboren aandoening.

Veel van onze patiënten komen regelmatig naar onze polikliniek voor een controlebezoek. Deze controles vinden alleen bij de kinderchirurg plaats. Naast deze gewone controles roepen we patiënten met één van de onderstaande aandoeningen nu ook op voor controle op de Follow Me polikliniek Aangeboren Aandoeningen.

De Follow Me Polikliniek is een multidisciplinaire polikliniek. Dit betekent dat uw kind, naast de kinderchirurg, ook gecontroleerd wordt door andere specialisten, zoals de klinisch geneticus, de kinderlongarts, of de kinderarts maag-darm-lever. Welke specialist uw kind ziet hangt af van de aandoening van uw kind. Tevens voeren fysiotherapeut en psychologen onderzoek uit naar de ontwikkeling van uw kind. Zonodig betrekken we de diëtist erbij. Op de Follow Me poli hebben we in het bijzonder aandacht voor de groei en de ontwikkeling van kinderen met een aangeboren aandoening en de invloed op het gezin als geheel.

Download hier de folder voor informatie over een afspraak op de Follow Me polikliniek Aangeboren Aandoeningen.

In onderstaand filmpje ziet u hoe een dag op de Follow Me polikliniek voor kinderen met aangeboren aandoeningen verloopt.

Corona-maatregelen

We zetten ons in om ons ziekenhuis veilig te houden tijdens de coronacrisis.

Lees deze extra maatregelen goed door voordat u een van onze locaties bezoekt:

Feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn onze poliklinieken gesloten. Lees meer