Het Uterine Repair Center is gespecialiseerd in het vaststellen en behandelen van enkele specifieke ziektebeelden, zoals niches (keizersnede-litteken defecten), myomen (vleesbomen), adenomyose (een vorm van endometriose) en abdominale cerclage (aanbrengen van een bandje om de baarmoedermond om vroeggeboorte te voorkomen mbv laparoscopie). Wij hebben een buitengewone expertise en dus veel ervaring met het vaststellen van de omvang en consequenties voor uw leven en de behandeling van deze aandoeningen. Alle onze zorg is ingebed in wetenschappelijk onderzoek: door de behandelingen die wij toepassen te evalueren, kunnen we patiënten in de toekomst nog beter helpen. Ook kunnen anderen leren van onze ervaringen. Zo maken we de patiëntenzorg beter, steeds beter.
Uterine Repair Center
Intercollegiaal overleg kan via AMC 020-5669111 sein 29101 of 06-25426586 (uitsluiten voor intercollegiaal overleg)
phone
+31(0)6-25 42 65 86
IkHerstel LOGO

ikHerstel-app: begeleiding op maat
Als u extra begeleiding wenst in de periode rondom uw operatie, kunt u gebruik maken van de ikHerstel-app. Deze zorg-app biedt u onder andere:
· Uitgebreide informatie over allerlei zaken rondom uw operatie middels teksten en video’s;
· Hersteladviezen op maat, afgestemd op uw eigen dagelijkse activiteiten;
· Inzicht in uw eigen herstel.

Bent u geïnteresseerd in deze app, maar heeft u nog geen uitnodiging gekregen? Neem dan contact op met de polikliniek Gynaecologie via 020 566 3400.

Klik hier voor meer informatie.