Amsterdam UMC biedt zorg aan die door andere, niet-academische ziekenhuizen, niet geboden kan worden. Dit noemt men topklinische en/of topreferente zorg. Het colorectale team van locatie AMC heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van colorectale carcinomen en inflammatoire darmziekten inclusief peri-anale fistel. Voor de behandeling van overige proctologische problemen geldt een langere wachttijd en raden wij aan naar een perifeer ziekenhuis te gaan. Het acute darmfalenteam is gespecialiseerd in buikfistels en korte darm (short bowel) na eerdere operaties.

De volgende aandoeningen worden niet door ons behandeld; wij raden u aan naar een perifeer ziekenhuis te gaan: spataderen, liesbreuk, navelbreuk, lipoom/atheroom en andere zwellingen, bovenbuiksbreuk, aambeien, ingegroeide teennagel, eeltpit (eksteroog) en/of sinus pilonidalis.

phone
020-5669111

020 - 566 3111

Route 13
Locatie AMC

De polikliniek Chirurgie op locatie VUMC is gespecialiseerd in operaties van afwijkingen van de slokdarm- en alvleesklier, slokdarm-en alvleesklierkanker en ontstekingen van de alvleesklier. Meer informatie is beschikbaar op Amsterdam UMC, Locatie VUmc - Heelkunde (klik hiervoor op de titel hierboven). Telefoonnummer: 020 444 1100.

Ik heb een afspraak op: