Bent u in verwachting? Dan kunt u terecht bij het Verloscentrum van Amsterdam UMC. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van elke zwangerschap. Heeft u een aandoening of ziekte, bent u zwanger van een meerling, bent u eerder te vroeg bevallen of heeft uw ongeboren kind extra zorg nodig? Dan kunt u met uw partner terecht op één van onze thema spreekuren. Daar krijgt u de beste zorg door zorgverleners met veel expertise. Voor poliklinische afspraken, ,acute zorg of opname in het ziekenhuis tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed kunt u bij ons terecht op locatie AMC.

Informatie over de coronaprik voor zwangeren

Polikliniek Gynaecologie, Verloskunde en Seksuologie
phone
020-566 3400 (locatie AMC)

De poliklinische zorg, de bevallingen en acute verloskundige zorg vinden vanaf 6 juni 2022 plaats op locatie AMC, Meibergdreef 9, Amsterdam. 
Door alle verloskundige zorg op één plek aan te bieden, voegen we zorgverleners en hun deskundigheid samen. Uw blijft hierdoor verzekerd van de best mogelijke zorg.
Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen; u kunt bellen met de polikliniek Verloskunde of het met uw behandelend zorgverlener bespreken. 

Meer nieuws